Maxmoment Moto Shop

O nama

Mi smo Maxmoment iz Beograda i od osnivanja 2008. godine poslujemo u samom centru grada, poznatom kvartu Savamala. Svih proteklih godina trudili smo se da izgradimo imidž prepoznatljivog shop-a koji se izdvaja kvalitetnom ponudom proizvoda u uređenom i prijatnom ambijentu.

Mi smo kao firma i kao pojedinci zaljubljenici u motociklizam ali se naša posvećenost motorima i moto opremi tu ne završava. Radimo i na edukaciji ljubitelja motocikala o važnosti korišćenja zaštitne opreme i povećanju bezbednosti motociklista. Pored toga, redovno organizujemo razne događaje, okupljanja i druženja uz praćenje moto trka. Kao sponzori nekoliko timova i vozača doprinosimo i razvoju motosporta u Srbiji.

Svake godine učestvujemo na beogradskom sajmu Motopassion, i dajemo svoj doprinos u razvijanju kako te tako i svake druge manifestacije koja se tiče dvotočkasa i zaljubljenika u iste. Kroz široki asortiman proizvoda i posvećenost svakom pojedincu koji nas poseti, želimo da omogućimo da vožnja motora bude dostupna svima, ali ujedo i stvar za odabrane.

Čekamo vas u Maxmomentu.

Maxmoment Moto Shop

Zahvaljujemo se svim našim kupcima na ukazanom dugogodišnjem poverenju, a nama je vaša bezbednost najbitnija.

1800
PROIZVODA U PONUDI
40
RAZLIČITIH BRENDOVA
350
MODELA KACIGA
2
PRODAJNA OBJEKTA
kacige2

KACIGE

MOTO-ODECA2

MOTO ODEĆA

OBUCA-ODECA2

OBUĆA

DODATNA-OPREMA2

DODATNA OPREMA

DELOVI2

TUNING I DELOVI

CASUAL-ODECA-22

CASUAL ODEĆA

NAJBOLJI DELOVI ZA VAŠE MOTOCIKLE

Brendovi

Potrudili smo se da u ponudi uvek imamo novitete i najbolje modele Scorpion kaciga, Ixon odeće, TCX obuće, Puig tuning delova i još 20 drugih brendova, a sve po popularnim cenama, uz kompletan servis i brzu isporuku.
IXON
SCORPION
SPYKE
PUIG
LAMPA
A-PRO
FURYGAN
GP RACING
GALFER
UCLEAR
KYT
MOMO
SUOMY
HIFLO
IPONE
MOTUL
ONGUARD
UFO