Novosti

GALFER kočione pločice na popustu

Sve Galfer kočione pločice su na popustu -20% do kraja godine.

Galfer je Španska kompanija koja je osnovana još pre više od 60 godina i koja razvija i proizvodi kočione sisteme vrhunskog kvaliteta. Tradicija, iskustvo kao i konstantno ulaganje u nove tehnologije čine da je Galfer izbor mnogih proizvodjača motocikala za fabričku ugradnju.

Galfer istraživački i razvojni timovi pored ispitivanja u labaratorijama redovno vrše testiranja i na moto trkama. Iskustvo na trkačkim stazama kao i redovno pojavljivanje na podijumima u svim svetskim šampionatima i kategorijama, proslavilo je brend Galfer.

Pravi rezultat istraživanja i primer unapredjenja je Galfer “Disc Wave” patentiran i za štićen u Evropi i Americi.  Kočioni  “Wave” disk izradjen je od čelika sa visokim procentom ugljenika, izuzetno otporan na koroziju, sa vrlo niskom tendencijom habanja, boljim oslobadjanjem temperature i manjom masom u najkritičnijem delu motocikla.

Galfer je za kočione pločice razvio specifična jedjinjenja za svaku upotrebu i vrstu motocikla a da pri tome pruži vrhunske performanse.  Galfer kočione pločice pločice se odlikuju niskom stopom habanja, minimalnom bukom, visokom efikasnošću u vlažnim uslovima i potpunim smanjenjem habanja kočionog diska.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *